BRP dezvăluie colecția Ski-Doo pentru sezonul 2025. Indiferent dacă este vorba de trasee sau incursiuni în zăpadă adâncă, fie de plimbări plăcute sau o combinație a acestora, s-au realizat numeroase îmbunătățiri pentru a spori performanța în condiții extrem de dificile. De la distracția în familie, la explorarea peisajelor de iarnă și până la aventurile extreme pentru fanii sporturilor de iarnă, există un snowmobil perfect pentru oricine. În acest an, BRP introduce și două modele noi de snowmobile electrice, destinate îndeosebi utilizatorilor comerciali (centre de ski și resorturi de agreement, precum și persoanelor care vor ”să se joace” pe lânga cabana proprie). Aceste modele noi sunt proiectate să ofere mai multă tracțiune și capacitate de a pluti pe zăpadă afânată.


Ski-Doo redefinește colecția de snowmobile pentru zăpadă adâncă. Cele trei modele de vârf Ski-Doo BRP - Summit X, Summit X cu pachet Expert și Freeride - sunt specializate pentru a satisface cerințele piloților în ceea ce privește stilul de condus. Summit X continuă să ofere o călătorie fluidă cu agilitate maximă și beneficiază de componente ușoare, în timp ce modelul X cu pachet Expert adaugă amortizoare frontale KYB Pro pentru cei care doresc să navigheze pe terenuri extrem de tehnice. Freeride se distinge prin controlul excelent la viteze mari și în condiții dificile.


Snowmobilele mid-size Summit Neo sunt echipate acum cu mai multă putere pentru a face față cu succes altitudinilor mari și zăpezii adânci.


Pentru anul 2025, Ski-Doo lansează suspensia frontală RAS RX pentru majoritatea versiunilor MXZ și pentru un model Backcountry, oferind o capacitate superioară de absorbție a șocurilor și o stabilitate îmbunătățită, împreună cu viraje mai controlate. Modelele de primăvară beneficiază, de asemenea, de noi schiuri Pilot RX. Versiunea pentru traseu a motorului Rotax 850 E-TEC Turbo R, cu primul sistem de injecție cu apă, va fi disponibilă pentru segmentul crossover Backcountry, alături de o opțiune de schiuri mai late care oferă acum mai multă stabilitate pe trasee zăpezite.


„Lineup-ul Ski-Doo 2025 oferă ceva pentru fiecare iubitor de aventuri de iarnă. Pasionații de aventură extremă vor fi încântați de noua suspensie frontală RAS RX, fanii stilului crossover au la dispoziție mai multe opțiuni pentru a găsi plimbarea perfectă, iar cei care preferă zăpada adâncă vor aprecia îmbunătățirile aduse snowmobilelor specializate, inclusiv modelelor de dimensiuni reduse”, a declarat Jérémi Doyon-Roch, Director de Strategie de Brand Global pentru Ski-Doo, Lynx & Sea-Doo. „Performanța și toate aceste caracteristici sunt impresionante, iar piloții beneficiază și de fiabilitatea, durabilitatea și ușurința de utilizare pentru care Ski-Doo este renumit, ceea ce reflectă cât de bine înțelege echipa noastră nevoile utilizatorilor și cât de mult își dorește să îmbunătățească experiența de pilotaj pe zăpadă.”