În 2024, BRP a introdus primele sale snowmobile electrice Ski-Doo Grand Touring Electric și modelele Lynx Adventure Electric. În 2025, BRP este încântată să ofere două modele electrice noi - Ski-Doo Expedition Electric și un alt model Lynx Adventure Electric, proiectate pentru aplicații mai variate. Aceste două snowmobile sunt create special pentru a facilita deplasarea personalului în centre de schi, stațiuni și zone cu distanțe mici, sau chiar în jurul cabanei pentru distracție!
Toate cele patru snowmobile electrice oferite acum de BRP și alimentate de tehnologia Rotax E-Power dispun de un tren de rulare foarte silențios și eficient, sunt mult mai ușoare decât alte snowmobilele electrice disponibile pe piață și au un finisaj de neegalat. Aceste beneficii îmbunătățesc experiența utilizatorilor și oferă atuuri valoroase pentru operatorii comerciali sau orice proprietar care vrea să petreacă timp de calitate în natură, în preajma cabanei.

Șenilele modelelor introduse anul trecut sunt mai scurte, livrând autonomie maximă pe traseele bătătorite, în timp ce noile modele din 2025 au șenile mai late și mai lungi pentru flotabilitate și tracțiune superioară în zăpada pufoasă, precum și o versatilitate mai mare.2025 Ski-Doo Grand Touring Electric


BRP este dedicată reducerii amprentei de carbon a produselor sale, creând noi modalități de a transporta oamenii astfel încât experiența lor să fie măsurată în emoții. Modelele Ski-Doo Grand Touring Electric, Expedition Electric și Lynx Adventure Electric le permit riderilor să descopere peisajul spectaculos de iarnă și să se bucure de aerul liber ca niciodată înainte!


2025 Ski-Doo Expedion
2025 Ski-Doo Grand Touring