Compania canadiană Bombardier a intrat pentru prima oara pe piața vehiculelor side-by-syde în anul 2010 odată cu lansarea modelului Can-Am Commander 1000. Acesta avea 25% mai mulți cai putere decât orice alt competitor și cel mai bun raport putere-greutate din acel moment.

În 2021 Can-Am se întoarce la rădăcini cu noul Can-Am Commander, complet reproiectat, construit cu țelul de a oferi versatilitatea supremă – pentru cei care muncesc din greu și totodată sunt pasionați de distracție offroad fără limite.

 

”Can-Am Commander 2021 este cel mai versatil vehicul side-by-side al nostru, punct!”, a declarat Julie Tourville, Director BRP Marketing Global Can-Am Off-Road și Marine Group. Este ușor și distractiv de condus, însă robust și foarte capabil. Oferă experiența pură off road indiferent de scop.”

 

Can-Am Commander XT 1000R 2021, disponibil și în varianța MAX pentru 4 persoane este dotat cu motorizare Rotax V-twin de 976 cc care dezvoltă 100 CP.

Lista de caracteristici cheie este lungă: cutie automata CVT cu Quick Response System (QRS) ventilată cu flux ridicat de aer si protecție electronică a curelei de transmisie, tren de rulare selectabil 2WD/4WD/Turf Mode cu diferențial față auto-blocabil Visco-Lok† QE, servodirecție DPS, moduri SPORT/ECO, amortizoare pe gaz, gardă la sol generoasă de 330 mm care te ajută să ajungi la destinația dorită chiar și pe scurtături.

Pus în fața unei situații critice pe traseu, pilotul poate utiliza cu succes troliul cu capacitate de 2041 kg prevăzut cu sfoară sintetică, un accesoriu practic si util.

Instrumentarul de bord multifuncțional vine cu display digital de 7.6 inch și tastatură, incluzând toate datele necesare unei experiente de off road riding la parametri moderni: vitezometru, turometru, kilometraj, indicatoare trip & ore de funcționare, treaptă viteză, combustibil, 4 x 4, ECO si SPORT mode, indicator centură de siguranță, ceas, indicatori baterie, indicatori diferențiali față și spate, indicator temperatură motor,  la care se adaugă sistemul de Securitate Digital RF cu buton Start/Stop. 

Alte dotări: volan reglabil, bullbar față XT, uși premium ½, apărători noroi, scut protecție complet, plafon, cadru ultra-rezistent, proiectoare LED cu semnătura Can-Am, jante de 14’’ din aluminiu, anvelope XPS Trail King, benă cu capacitate de 272.2 kg, cârlig remorcare.

În plus, sunt disponibile peste 150 de accesorii potrivite nevoilor tale - dintre care multe folosesc tehnologia de prindere/desprindere LinQ rapid-on, rapid-off brevetată de BRP Can-Am.

Can-Am Commander XT 1000R 2021 și Can-Am Commander MAX XT 1000R 2021 sunt disponibile pentru comandă la Evo Moto, dealer autorizat Can-Am Bombardier în România.Can-Am Commander XT 1000R 2021Can-Am Commander MAX XT 1000R 2021