Can-Am BRP, compania canadiana lider in industria power sports, a anuntat extinderea gamei de ATV-uri cu noile Outlander 500/700. In functie de model, acestea sunt destinate atat celor pasionati de riding in natura si care doresc un ATV performant pentru a-si depasi limitele, cat si celor care au nevoie de o masinarie capabila pe care sa se bazeze cand vine vorba de munca grea. 

Cea mai importanta noutate este motorul Rotax de 650 capacitate cilindrica dezvoltat in 2 versiuni de putere: 40 CP si 50 CP. Ambreiajul revizuit pDrive necesita acum mentenanta redusa, iar evacuarile orientate spre spate contribuie la reducerea caldurii.


Printre alte atuuri se numara noul sasiu G3L, garda la sol extinsa, capacitatile de depozitare si tractare marite.


 

Inginerii BRP au imprumutat trasaturi de la șasiul Can-Am Maverick X3 pentru noul model Outlander. Atât Outlander, cât și versiunea Outlander Pro au cursa de 9,75” față, respectiv 10,25”, spate -  lucru impresionant pentru un ATV de agreement și cu atât mai mult pentru modelul utilitar Outlander Pro, care folosește arcuri mai rigide, concepute pentru a transporta sarcini grele. Can-Am spune că noua gamă oferă până la 13” gardă la sol, iar toate modelele folosesc amortizoare cu două tuburi.


Peste 75 de accesorii vor fi disponibile impreuna cu sistemul LinQ optimizat pentru a satisface cerintele celor mai exigenti atv-isti. 

“Acest debut este probabil cea mai mare lansare de ATV-uri Can-Am din ultimii 10 ani! Suntem incantati sa oferim clientilor cel mai bun ATV din clasa sa, conceput tinand cont tocmai de nevoile lor și de modul in care il folosesc”, a declarat Elsa Vilarinho, director marketing global la BRP Can-Am Off-Road.