Indian Motorcycle, primul producător de motociclete din SUA,  a dezvăluit noua gamă complet reinventată Chief exact la 100 de ani de la apariția primului model.

Lineup-ul 2022 primește o actualizare marcantă cu noile Indian Chief, Indian Chief Bobber și Indian Super Chief.

 

„Indian Chief este o motocicletă cu adevărat emblematică și cel mai bun mod de a sărbători centenarul este să aducem o gamă complet nouă în line-up”, a declarat Mike Dougherty, President of Motorcycles Polaris. „Aceste motociclete surprind simplitatea mecanică și atitudinea v-twinului clasic american, însă sunt adaptate evoluției prezentului prin caracteristicile tehnice sofisticate. Nu am putea fi mai încântați decât să aducem această nouă platformă în gama noastră. ”

 

Motocicletele impresionează prin stilul minimalist, o direcție pe care a trasat-o Ola Stenegard, Director Design Indian, venit de la BMW Motorrad, cel care și-a lăsat amprenta asupra modelelor HP2 Sport, S1000RR și R nine. Cu o carieră impresionantă în dezvoltarea motocicletelor europene, suedezul a mărturisit că pasiunea sa personală a fost întodeauna proiectarea și personalizarea v-twinului american.

Prezentare video și galerie foto mai jos:Indian Chief 2022Indian Chief Dark Horse 2022Indian Chief Bobber Dark Horse 2022Indian Super Chief 2022

Indian VintageOla Stenegard