Cu o istorie ce își are rădăcinile în pasiunea pentru viteză și performanță, Kawasaki se impune din nou pe piața motocicletelor naked de cilindree medie cu modelul său Z500 lansat în 2024. 

Inspirat din linia emblematică Z, Z500 aduce o estetică plină de personalitate și energie pe șosele. Cu un design muscular și atletic, care emană performanță, Z500 își păstrează identitatea din seria Z, însă adaugă un plus de agilitate și agresivitate. Fiecare detaliu, de la carenajul sculptat și dinamic la elementele sugomi, contribuie la crearea unei siluete ușor de recunoscut ca fiind o motocicletă Kawasaki supernaked.


 

Livrarea echilibrată a puterii, accelerația impresionantă pe întreaga plajă de turații, împreună cu șasiul ușor, face această motocicletă potrivită pentru o varietate largă de situații de conducere, inclusiv pentru naveta zilnică. Deasemenea, șasiul tip Trellis contribuie la manevrabilitatea și centralizarea perfectă a masei, oferind o senzație excelentă și inspirând încredere pentru o gamă largă de motocicliști.
Indiferent dacă ești un începător entuziast sau un rider experimentat, ușurința în manevrare facilitează și parcarea motocicletei, completând experiența ta de pilotare în cel mai plăcut mod posibil.

 

Cu Ambreiajul Assist & Slipper, inspirat din tehnologia motocicletelor de curse, vei simți o conducere mai fluidă, mai sigură și mai controlată. Acesta asigură o schimbare mai ușoara a treptelor de viteză și previne pierderea controlului asupra roții din spate în momentul in care se folosește frâna de motor sau cand se schimbă rapid viteza în trepte inferioare. 

Frânarea este asigurată de discul generos de 310 mm pe față și discul de 220 mm pe spate, oferindu-ți puterea de oprire de care ai nevoie în orice situație. Pentru experiență de condus fără compromisuri, suspensia motocicletei este compusă dintr-o furcă frontală de 41 mm și un amortizor spate cu preîncărcare ajustabilă, asigurând confortul și manevrabilitatea de care te vei îndrăgosti la fiecare călătorie.

 

Printre alte atuuri ale lui Z500, se remarcă:

- Sistem Ergo-Fit care acomodează o varietate mare de rideri

- Conectivitate smartphone via aplicația Rideology

- Faruri LED

- Indicator rulare economică

*Față de modelul standard, varianta Z500 SE dispune de ecran full TFT, priză USB-C și pinten motor.

Kawasaki Z500 2024 și Kawasaki Z500 SE 2024 se pot achiziționa de la Evo-Moto, dealer oficial Kawasaki în România, la prețurile de 6000 euro tva inclus, respectiv 6350 euro tva inclus.