Sea-Doo spulbera concurenta in 2024 cu cel mai puternic motor de pe piata: Rotax 325 CP!

Bucura-te de valurile marii intr-un mod totul special cu noul Sea-Doo RXP-X 325 2024! Cu o combinatie perfecta intre performanta extrema si design sofisticat, Sea-Doo redefineste standardele sporturilor acvatice si te poarta intr-o aventura plina de adrenalina pe apa. Descoperă noutațile si upgrade-urile spectaculoase ale acestui skijet, care iti vor accelera inima si descatusa tot potentialul.

Sea-Doo este acum producatorul cu cel mai puternic motor din fabrica de pe piata. Nu doar cel mai puternic, ci si cu cel mai bun raport putere-greutate.

CE MAI E NOU:

Acceleratie de la 0 pana la 60 MPH in 3,4 secunde.

Motorul de 325 cp se regaseste pe RXP-X și RXT-X.

Carterul inferior si pistoanele optimizate.

Un sistem de admisie al aerului mai putin restrictiv si un nou tren de supape permit un flux de aer mai bun pentru motor.

Supercharger nou. Se invarte aproape de 100.000 RPM!

Senzor de O2 în galeria de evacuare.

Sistem de combustibil si sistem de management al motorului imbunatatit.

Bujii modernizate.

Motorul trece de la 8.000 RPM la 8.250 RPM.

Raport putere/greutate crescut.Sea-Doo RXP-X 325 2024


Sea-Doo RXP-X 325 2024

Alte noutati privesc modelele Spark 2024: vin echipate cu scaune ergonomice ajustabile, permitand fiecărui pasager sa gaseasca cea mai confortabila poziție. Spatiul de depozitare modular si inteligent asigură patrarea in siguranta a echipamentului si a obiectelor personale, astfel incat sa te poti bucura de fiecare moment pe apa fara griji.

Cu Sea-Doo Spark 2024, posibilitatile de personalizare sunt nelimitate. Poti alege dintre o gamă variata de culori si designuri pentru a-ti reflecta personalitatea si stilul unic. De asemenea, gama extinsa de accesorii opționale iti permite sa-ti configurezi Sea-Doo Spark in functie de preferintele individuale si nevoile specifice.

In plus, dispune de un nou display iluminat, torpedou cu spatiu marit pentru mentinerea in siguranta a telefonului, manere noi in spate pentru a facilita revenirea din apa, puncte de fixare LinQ Lite pentru articole mai mici (cum ar fi camere video), precum si sistem portabil BRP Audio reproiectat. Toate modelele primesc sistemul iBR, chiar și modelul de bază de 60 cai putere. Un alt aspect remarcabil al noului Sea-Doo Spark 2024 este angajamentul ferm fata de protejarea mediului. Cu tehnologii de motorizare avansate si caracteristici de eficienta energetica ridicata, Sea-Doo Spark 2024 respectă standardele de mediu si contribuie la mentinerea frumusetii naturii pe care o iubim atat de mult.


Sea-Doo Spark Trixx 2024

Mai multe detalii in prezentarea video Sea-Doo Official mai jos: