Actualizarea majoră pentru gama Spyder 2024 este noul display touchscreen TFT de 10,25 inch pentru modelele RT și F3, înlocuind ecranul LCD anterior de 7,8 inch. Această tehnologie va fi integrată în platforma existentă BRP Connect și va permite utilizatorilor de iPhone să folosească Apple CarPlay și toate aplicațiile sale compatibile.
De asemenea, toate modelele Can-Am Spyder F3 din 2024 primesc faruri noi LED care asigură vizibilitate sporită după apusul soarelui, livrând totodată și un boost de aspect modern și îndrăzneț. În plus, Can-Am Spyder F3-T și F3 Limited vor beneficia de o grilă super sport reproiectată pentru și mai multă atitudine.


Can-Am Spyder F3-S, cel mai orientat model sport din lineup, revine cu panouri elegante pentru caroserie în culoarea Monolith Black, un cadru roșu și roți negre cu 10 spițe.
Can-Am Spyder F3 Limited Special Series 2024 va fi disponibil într-o nuanță captivantă de Cognac care conferă o notă de rafinament, garantând astfel că vei fi în centrul atenției oriunde te-ai afla.Bijuteria gamei, modelul touring ultra luxos Can-Am Spyder RT Sea-to-Sky primește în 2024 noua și eleganta schemă de vopsea Vegas White Satin, complementată de roțile cu 16 spițe în culoarea Mocha. Spyder RT Sea-to-Sky atrage toate privirile, fie că te afli pe autostrăzi sau pe drumuri pitorești. Fiecare detaliu este meticulos conceput pentru a oferi experiența supremă de confort și stil, transformând fiecare călătorie într-o aventură epică.