Sea-Doo Spark și Sea-Doo Spark Trixx se remarcă prin tehnologia lor de vârf, oferind performanțe impresionante într-un pachet compact, cu raport calitate-preţ imbatabil. Motoarele lor eficiente permit accelerare rapidă și viteză maximă remarcabilă, totul într-un stil ușor de controlat. Aceste ambarcaţiuni sunt proiectate pentru a oferi o experiență de navigare plină de adrenalină, însă și sigură, astfel încât să te poți bucura din plin de fiecare moment pe apă. 


Pentru anul 2024, a doua generatie de skijet-uri Sea-Doo Spark oferă şi mai mult confort, upgrade-uri tehnice şi control sporit. 

Datorită design-ului fluid, îmbarcarea, respectiv reîmbarcarea sunt simple, în timp ce mânerele din partea anterioară a punţii asigură aderenţă crescută.

Cu ajutorul sistemului de reglaj și a aripilor de ajustare, vei putea să te ridici în aer și să faci manevre spectaculoase, garantându-ți momente de distracție și amintiri memorabile. Iubitorii de acrobaţii vor fi cu siguranţă încântaţi de modelul Spark Trixx! Acesta are un nou „mod Trixx” care ajută la deblocarea şi mai multor trucuri freestyle.


Pentru că numeroşi rideri pun preţ pe accesorii, acum au la dispozitie o gamă variată prin colecţiile LinQ si LinQ Lite, unde pot găsi de la solutiile practice de andocare pănă la cele de depozitare ingenioasă, precum şi suporturi pentru camere. 

O noutate importantă este sistemul portabil audio Bombardier reproiectat, compatibil Bluetooth, disponibil pentru a fi achiziţionat separat. Sistemul are doua moduri de sunet: modul Ride, ideal pentru plimbarea pe valuri si modul Home, potrivit pentru relaxare pe apă cu prietenii.

Printre alte optimizări aduse în 2024 menţionăm display-ul digital 4.5 inch ce asigură vizibilitate clară a celor mai importante date, dotare standard pe Spark şi Spark Trixx. În plus, există un compartiment impermeabil mai spaţios pentru depozitarea telefonului, iar compartimentul pentru mănuşi este acum suficient de incăpător pentru a găzdui actul de identitate sau de înregistrare al ambarcaţiunii. 

Sea-Doo Spark 2024 este proiectat cu gândul la mediul înconjurător. Cu tehnologia lor inovatoare, oferă performanță energetică remarcabilă, reducând emisiile și consumul de combustibil. Astfel, poți să te bucuri de plăcerile navigației fără a compromite frumusețea naturii.

Dacă ești în căutarea unei experiențe de navigare de neuitat, Sea-Doo Spark și Sea-Doo Spark Trixx 2024 sunt alegerea perfectă. Având acces la o gamă de funcții inovatoare, aceste skijeturi jucăuşe te vor purta într-o aventură de neuitat pe apă. Descoperă plăcerea adevărată a explorării nautice cu gama Sea-Doo Spark și Sea-Doo Spark Trixx 2024!