Menu
Coșul tău

Audio si electronice

Audio si electronice
RIDE COMMAND® 2 Channel Expansion Amplifier KitAcest kit de amplificare este destinat posesorilor de MY17 Chieftain sau MY17 Roadmaster care doresc atât boxe la cutiile laterale, cât și la portbagaj. Acest kit furnizează un sunet superior și suplimentează amplificatorul cu 4 canale. Includ..
321,29€
Fără TVA:269,99€
12 Volt Power CordInstalează această priză de brichetă extrem de practică în geanta ta pentru ghidon ca să poți încărca diverse dispozitive cum ar fi telefonul, camera, etc.Priza se atașează de peretele genții  și se conectează la sistemul electric al motocicletei printr-o conexiune electrică i..
83,53€
Fără TVA:70,19€
Premium Saddlebag Speaker KitBucură-te de playlist-urile tale preferate instalând acest set de boxe premium pentru cutiile laterale. Pe langă faptul că arată grozav datorită detaliilor cromate, îți oferă un sunet clar și puternic  atunci când rulezi cu motocicleta ta Indian pe autostradă. Se in..
415,00€
Fără TVA:348,74€
Premium Quick Release Trunk Speaker KitAdaugă aceste boxe negre la portbagajul tău cu prindere rapidă și bucură-te de o experiență audio remarcabilă la drum! Include: 2 boxe  a câte 50 W și amplificator;Ușor de dezinstalat atunci când este detașat portbagajul;Necesar: Adaptor audio splitte..
180,71€
Fără TVA:151,86€
Adaptor audio compatibil cu accesoriile Capace cutii laterale cu pregătire pentru difuzoare și Boxe pentru portbagaj (vândute separat). Acest splitter permite riderilor să se bucure de cea mai bună experiență audio în timp ce călătoresc..
59,49€
Fără TVA:49,99€
Afişare 1 - 6 din 6 (1 pagini)