Menu
Coșul tău

Bare protectie

Bare protectie
Front Highway Bars - Gloss BlackAceste bare frontale rezistente sunt concepute special să completeze aspectul deosebit al motocicletei tale Indian Scout, să-i protejeze caroseria și să ofere posibilitatea de a adăuga alte accesorii.Pentru un confort sporit, se pot adăuga Scarite pilot Infinite Highw..
423,32€
Fără TVA:355,73€
Classic Front Highway Bars - Gloss BlackOferă un aspect clasic de cruiser american motocicletei tale Indian Motorcycle și bucură-te în același timp de protecție prin instalarea barei frontale. Rezistentă și durabilă, acoperită cu crom de calitate, se montează direct pe cadrul motocicletei.  &nb..
548,88€
Fără TVA:461,24€
Mustache Highway Bar FootrestAdaugă funcționalitate și stil motocicletei tale cu acest set de două suporturi pentru picioare Mustache Highway Bar Footrest, inscripționat cu logo-ul Indian Motorcycle.Mulțumită acestui suport confortabil, poți porni acum la drum și mai relaxat! Include: 2 supo..
74,36€
Fără TVA:62,49€
Rear Highway Bars - Gloss BlackAcest set de bare spate adaugă un stil clasic motocicletei tale Indian și o protejează în același timp. Se montează direct pe cadrul motocicletei și dispune de un finisaj premium gloss black.  Include: 2 bare protecție și kit montaj Culoare: negru M..
423,32€
Fără TVA:355,73€
Rear Highway Bars - ChromeAcest set de bare spate adaugă un stil clasic motocicletei tale Indian și o protejează în același timp. Se montează direct pe cadrul motocicletei și dispune de un finisaj premium cromat.  Include: 2 bare protecție și kit montaj Culoare: cromat Material: ..
423,32€
Fără TVA:355,73€
Front Highway Bars - ChromeAceste bare frontale rezistente pentru Indian Scout  sunt concepute special să completeze aspectul deosebit al motocicletei, să-i protejeze caroseria și să ofere posibilitatea de a adăuga alte accesorii.Pentru un confort sporit, se pot adăuga Scarite pilot Infinite Hi..
401,61€
Fără TVA:337,49€
Mustache Highway Bar - ChromeAceste bare Mustache se fixează de cadru și oferă o protecție suplimentară motocicletei tale Indian.Culoare: cromatMaterial: oțelInclude: 2 bare și kit montajInstalare: se montează ușor cu ajutorul dispozitivelor de fixare incluseRecomandat cu: servesc ca punct de fixare..
548,88€
Fără TVA:461,24€
Classic Front Highway Bars – ChromeOferă un aspect clasic de cruiser american motocicletei tale Indian Motorcycle și bucură-te în același timp de protecție prin instalarea barei frontale. Rezistentă și durabilă, învelită cu crom de calitate, se montează direct pe cadrul motocicletei.   Inc..
548,88€
Fără TVA:461,24€
Afişare 1 - 9 din 9 (1 pagini)