Menu
Coșul tău

Deflectoare de vant si parbrize

Deflectoare de vant si parbrize
21" Quick Release Windshield - ClearSenzația de libertate pe care ți-o dă vântul când îl simți pe față este unul dintre motivele pentru care majoritatea riderilor preferă motocicletele, însă călătoriile lungi în timpul condițiilor meteo neprielnice pot deveni o corvoadă. Mulțumită acestui parbri..
602,43€
Fără TVA:506,24€
11.3" Quick Release Wind Deflector – TintedPoți personaliza stilul motocicletei tale Indian Chief montând acest parbriz jos cu cleme negre, bucurându-te în același timp de protecția și confortul pe care ți-l oferă. Profilul redus accentuează design-ul elegant al motocicletei, extinzandu-se cu 1..
725,77€
Fără TVA:609,89€
16" Quick Release Windshield - TintedPoți personaliza stilul motocicletei tale cu acest parbriz jos cu cleme negre, bucurându-te în același timp de protecția și confortul pe care ți-l oferă. Totul în câteva secunde, fără alte unelte, mulțumită sistemului de prindere rapidă. Culoare: fumuriu..
725,77€
Fără TVA:609,89€
16" Quick Release Windshield - ClearPersonalizează-ți stilul motocicletei tale Indian Springfield fixând direct de furci acest parbriz cu prindere rapidă și bucură-te în același timp de protecția și confortul pe care ți-l oferă. Totul în câteva secunde, fără alte unelte. Parbrizul se extinde cu..
763,97€
Fără TVA:641,99€
19" Quick Release Windshield - ClearPoți personaliza stilul motocicletei tale Indian Chief Classic sau Indian Chief montând acest parbriz de înălțime medie și să te bucuri în același timp de protecția și confortul pe care ți-l oferă. Parbrizul accentuează design-ul elegant de cruiser al mot..
700,30€
Fără TVA:588,49€
19" Quick Release Windshield - ClearAcest parbriz jos cu cleme cromate pentru motocicleta ta Indian Scout îți oferă o protecție eficientă împotriva vântului și a condițiilor meteo nefavorabile. Majoritatea riderilor de înălțime medie vor privi peste partea superioară a parbrizului. Se instalează ..
602,43€
Fără TVA:506,24€
21" Quick Release Windshield - ClearProiectat exclusiv pentru Indian Springfield, acest parbriz înalt oferă protecție eficientă împotriva vântului și condițiilor meteo neprielnice, accentuând  în același timp stilul aparte al motocicletei tale. Culoare: parbriz stransparent cu cleme cr..
763,97€
Fără TVA:641,99€
24" Quick Release Windshield - ClearAcest parbriz înalt cu cleme cromate pentru motocicleta ta Indian Scout îți oferă o protecție eficientă împotriva vântului și a condițiilor meteo nefavorabile. Majoritatea riderilor de înălțime medie vor privi prin partea superioară a parbrizului. Se instalează..
602,43€
Fără TVA:506,24€
13.9" Low Pro Windshield - TintedPoți personaliza stilul motocicletei tale Indian Chieftain montând acest parbriz jos, bucurându-te în același timp de protecția și confortul pe care ți-l oferă. Profilul redus accentuează design-ul elegant al motocicletei, extinzandu-se cu 10,16 cm mai puțin ca u..
247,65€
Fără TVA:208,11€
Super Low WindscreenAcest parbriz este cel mai jos model  și adaugă un stil personalizat motocicletei tale, îmbunătățind fluxul de aer pentru orice model Indian Motorcycle echipat cu carenă față. Când este ridicat la maxim, oferă o protecție eficientă împotriva vântului. Include: par..
234,26€
Fără TVA:196,86€
11.3" Super Low Windscreen - ClearAcest parbriz jos adaugă un stil personalizat motocicletei tale și îmbunătățește fluxul de aer pentru orice model Indian Motorcycle echipat cu carenă față. Oferă o protecție eficientă împotriva vântului. Include: parbrizMaterial: policarbonatDimensiune: ..
220,88€
Fără TVA:185,61€
Highway Bar Soft Closeouts - BlackAtunci când se răcește vremea, nu este un motiv să nu te bucuri în continuare de călătorii și să te simți inconfortabil. Cu aceste protecții împotriva vântului care se fixează și se detașează foarte ușor cu curele de bara de protecție, îți protejezi picioarele ..
207,49€
Fără TVA:174,36€
Afişare 1 - 12 din 25 (3 pagini)