Menu
Coșul tău

Faruri

Faruri
Headdress Light Kit - Matte BlackDesăvârșeste aspectul Heritage al motocicletei tale Indian decorând aripa deschisă din față cu emblema clasică Indian Motorcycle: coiful de indian. Farul este construit din aluminiu turnat, rezistent și cu detalii estetice atent lucrate. Culoare: negru matNu..
160,64€
Fără TVA:134,99€
Headdress Light Kit – ChromeDesăvârșeste aspectul Heritage al motocicletei tale Indian decorând aripa deschisă din față cu emblema clasică Indian Motorcycle: coiful de indian. Farul este construit din aluminiu turnat, rezistent și cu detalii estetice atent lucrate. Culoare: chromeNu este co..
140,55€
Fără TVA:118,11€
Front Turn Signals - Gloss BlackConstruit din materiale de calitate și cu un finisaj superior, acest semnalizator negru strălucitor scoate în evidență aspectul deosebit al motocicletei tale Indian. Culoare: gloss blackMaterial: carcasă metal, finisaj powder coatingInstalare: se înlocuiește s..
135,96€
Fără TVA:114,25€
7" Pathfinder LED HeadlightTe vei bucura de o vizibilitate sporită mulțumită acestui proiector LED fiabil care oferă o lumină clară, strălucitoare și nu în ultimul rand, te vei face oriunde remarcat cu aspectul desăvârșit al motocicletei tale Indian Chieftain. Caracteristici: Marcat cu iniți..
548,88€
Fără TVA:461,24€
Pathfinder LED Driving LightsBucură-te de o iluminare clară și strălucitoare a drumului atunci cand călătorești și desăvârșeste aspectul deosebit al motocicletei tale montând aceste proiectoare elegante marcate cu logo Indian Motorcycle. Pe langă partea estetică, semnalizatoarele cu LED se remarc..
415,00€
Fără TVA:348,74€
Headdress Light Kit Gloss BlackDesăvârșeste aspectul Heritage al motocicletei tale Indian decorând aripa deschisă din față cu emblema clasică Indian Motorcycle: coiful de indian. Farul este construit din aluminiu turnat, rezistent, finisat prin tehnica powder coating  și cu detalii estetice..
167,33€
Fără TVA:140,61€
Driving Lights - Matte BlackDacă dorești extra iluminare, precum și un plus de stil, adaugă acest set negru mat de faruri. Identic atât ca aspect, cât și ca funcționalitate ca cel regăsit pe modelul Indian Chief, ai în acest pachet toate piesele necesare pentru a completa look-ul întunecat al mot..
388,23€
Fără TVA:326,24€
Driving Lights - Gloss BlackDacă dorești extra iluminare, precum și un plus de stil, adaugă acest set negru strălucitor de faruri. Identic atât ca aspect, cât și ca funcționalitate ca cel regăsit pe modelul Indian Chief, ai în acest pachet toate piesele necesare pentru a completa look-ul elegant ..
366,06€
Fără TVA:307,61€
Driving Lights - ChromeDacă dorești extra iluminare, precum și un plus de stil, adaugă acest set cromat de faruri. Identic atât ca aspect, cât și ca funcționalitate ca cel regăsit pe modelul Indian Chief, ai în acest pachet toate piesele necesare pentru a oferi motocicletei tale un look clasic cr..
388,23€
Fără TVA:326,24€
Headlight Bucket - ChromeAceastă carcasă cromată pentru far conferă perspectivei frontale a motocicletei un caracter customizat, accentuând stilul unic al lui Indian Scout. Culoare: chromeMaterial: oțelInstalare: se înlocuiește carcasa standardRecomandat cu: accesorii din Indian Scout Chrome ..
122,36€
Fără TVA:102,82€
Headlight Bucket – BronzeAceastă carcasă pentru far conferă perspectivei frontale a motocicletei un caracter customizat, accentuând stilul unic al lui Indian Scout. Culoare: bronzeMaterial: oțelFinisaj: powder-coatingInstalare: se înlocuiește carcasa standardRecoman..
122,36€
Fără TVA:102,82€
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)