Menu
Coșul tău

Ghidoane si accesorii ghidon

Ghidoane si accesorii ghidon
Extended Reach Handlebar - Polished StainlessRiderii Indian Scout pot instala acest ghidon Extended Reach pentru a îmbunătăți gradul de confort și pentru a-și personaliza stilul motocicletei. Se extinde cu 2 inch inch mai departe față de un ghidon standard, foarte potrivit pentru un rider cu bra..
207,49€
Fără TVA:174,36€
Clutch Cable & Brake Line KitPentru a adăuga orice fel de accesorii pentru ghidon motocicletei tale Scout Bobber este nevoie de acest kit de cabluri ambreiaj și frână. Proiectat pentru o potrivire precisă, acest kit oferă o instalare corespunzătoare a componentelor. Nu este compatibil cu..
139,22€
Fără TVA:116,99€
Reduced Reach Handlebar - Polished StainlessGhidonul Reduced Reach îți permite customizarea motocicletei tale Indian Scout, oferind în același timp confort și funcționalitate, fiind poziționat cu 2 inch mai aproape de rider față de ghidonul standard. Finisaj: polishNecesar, vândut separat: ..
200,80€
Fără TVA:168,74€
Reduced Reach Handlebar - Polished StainlessGhidonul Reduced Reach îți permite customizarea motocicletei tale Indian Chief Classic sau Indian Chief Vintage, oferind în același timp confort și funcționalitate, fiind poziționat cu 2 inch mai aproape de rider față de ghidonul standard. Asigură un c..
267,74€
Fără TVA:224,99€
Mid Rise Handlebar - Polished StainlessAcest ghidon este conceput pentru modelele Indian cu carena, oferind o poziție confortabilă a brațelor și un stil custom remarcabil totodată. Se extinde cu 4 inch mai departe față de un ghidon standard. Include: ghidon, cablu de ambreiajCuloare: polishMate..
468,55€
Fără TVA:393,74€
Mid Rise Handlebar - Gloss BlackAcest ghidon este conceput pentru modelele Indian cu carena, oferind o poziție naturală, confortabilă a brațelor și un stil custom remarcabil totodată. Se extinde cu 4 inch mai departe față de un ghidon standard. Include: ghidon, cablu de ambreiajCuloare: negr..
468,55€
Fără TVA:393,74€
Clutch and Brake Lever Kit - BronzeAceste manete pentru frână și ambreiaj completează personalizarea cu accesorii Bronze a motocicletei tale Indian Scout și accentuează printr-o notă elegantă partea frontală. Se instalează ușor în locul manetelor standard și asigură aceeași manevrabilitate fiabil..
200,80€
Fără TVA:168,74€
Clutch and Brake Lever Kit - ChromeAceste manete pentru frână și ambreiaj completează personalizarea cu accesorii cromate a motocicletei tale Indian Scout și accentuează printr-o notă elegantă partea frontală. Se instalează ușor în locul manetelor standard și asigură aceeași manevrabilitate fiabi..
200,80€
Fără TVA:168,74€
Beach Bar Handlebar - Polished StainlessAccentuează stilul clasic al motocicletei tale Indian Chief Classic sau Indian Chief Vintage cu acest ghidon confortabil și bucură-te de călătorii relaxante! Culoare: polishMaterial: oțel inoxidabilInstalare: se montează în locul ghidonului standard, r..
274,43€
Fără TVA:230,61€
Beach Bar Handlebar - Gloss BlackAccentuează stilul clasic al motocicletei tale Indian Scout cu acest ghidon confortabil și bucură-te de călătorii relaxante! Culoare: gloss blackMaterial: oțelNecesar, vândut separat: pentru Indian Scout Bobber fără ABS este necesar Kit cablu ambreiaj si cablu f..
274,43€
Fără TVA:230,61€
10" Ape Hanger Handlebar Kit - Polished StainlessOferă un aer custom motocicletei tale Indian Scout cu acest ghidon confortabil pentru brațele tale! Material: oțel polishInstalare: se instalează în locul ghidonului standard Necesar, vândut separat:  Kit cablu ambreiaj si cablu frana (co..
207,49€
Fără TVA:174,36€
16" Ape Hanger Handlebar Kit - Polished StainlessFă-te remarcat oriunde cu acest ghidon elegant  strălucitor care oferă și un nivel ridicat de confort pentru brațele tale. Include: ghidon, cablu de ambreiajCuloare: polishMaterial: oțel inoxidabilCod produs: 2880968-410..
415,00€
Fără TVA:348,74€
Afişare 1 - 12 din 13 (2 pagini)