Menu
Coșul tău

Huse motocicleta

Huse motocicleta
Indian Motorcycle® Seat CoverPastreaza șeile din piele curate, uscate si răcoroase. Este o husă pentru șa moto cu două locuri.Se împachetează compact într-un sac și poate fi instalată ușor între opriri sau când motocicleta este parcată peste noapte.Incompatibilă cu șa solo.Prevăzută cu un șnur d..
59,49€
Fără TVA:49,99€
Indian Motorcycle® Roadmaster® Half CoverAceastă husă se instalează ușor în câteva secunde pentru șaua și portbagajul oricărui model Indian Motorcycle echipat cu portbagaj. Păstrează șaua uscată, răcoroasă și protejată, inclusiv spătarul pasagerului și portbagajul. Culoare: negr..
90,49€
Fără TVA:76,04€
Indian Motorcycle® Scout® All Weather CoverHusa Indian Motorcycle Scout All Weather Cover  protejează finisajele motocicletei tale Indian Scout și o păstrează uscată și curată între plimbări. Acoperă integral motocicleta și este prevăzută cu o bandă elastică pentru o prindere mai bună. A n..
207,49€
Fără TVA:174,36€
Indian Motorcycle® Roadmaster® Travel CoverHusă de călătorie pentru motociclete Indian Roadmster.Se împachetează compact în sacul de stocare cu care vine însoțită și se instalează rapid. Culoare: negru;Material: vinilin rezistent;Prevăzută cu o bandă elastică pentru fixare ușoară;Cod produs..
111,37€
Fără TVA:93,59€
Indian Motorcycle® Roadmaster® All Weather CoverAceastă husă pentru motocicleta ta Indian Roadmaster oferă o protecție completă și inovativă atunci cand este parcată peste noapte sau în garaj. Husa acoperă în totalitate motocicleta și este prevăzută cu ventilații care permit aerului cald să iasă..
234,26€
Fără TVA:196,86€
Indian Motorcycle® Chieftain® Travel CoverPăstrează-ți motocicleta Indian Chieftain curată și protejată  între plimbări cu această husă de călătorie Indian Motorcycle Chieftain Travel Cover. Culoare: neagră.Material: poliester ușor.Prevăzută cu sac de stocare.Prevăzută cu curele de fixar..
111,37€
Fără TVA:93,59€
Indian Motorcycle® Chieftain® Dust CoverPăstrează-ți protejată motocicleta Indian Chieftain între plimbări și în extra-sezon cu această husă Indian Motorcycle Chieftain Dust Cover. Este construită dintr-o țesătură moale poliester din tricot care protejează vopseaua și cromul, fiind prevăzută cu c..
207,49€
Fără TVA:174,36€
Indian Motorcycle® Chieftain® All Weather CoverHusă impermeabilă și rezistentă care asigură o protecție remarcabilă de la partea de sus a parbrizului până în josul roților. Husa este eficientă împotriva tuturor elementelor – ploaie, praf, zăpadă, umezeală și soare. Este prevăzută cu protecție îm..
220,88€
Fără TVA:185,61€
Indian Motorcycle® Chief® Half CoverProtejează-ți între plimbări motocicleta cu această husă Indian Motorcycle Chief Half Cover!Husa se extinde peste scaunele din piele, gențile de depozitare și suportul pentru spate al pasagerului.  Este special concepută pentru a oferi o protecție efic..
83,53€
Fără TVA:70,19€
Indian Motorcycle® Chief® Dust CoverProtejează-ți motocicleta Indian Chief între plimbări și în timpul sezonului rece cu husa Indian Motorcycle Chief Dust Cover. Dispune de o țesătură moale din poliester care menajează vopseaua și cromul, acoperind integral motocicleta, inclusiv atunci când este ..
207,49€
Fără TVA:174,36€
Indian Motorcycle® Chief® All Weather CoverProtejează-ți motocicleta Indian Chief cu această husă extrem de rezistentă all-weather care acoperă integral profilul motocicletei, de la parbriz până în partea de jos a roților. Husa este eficientă împotriva tuturor elementelor – ploaie, praf, z..
207,49€
Fără TVA:174,36€
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)