Can-Am lansează noile modele 2020 Spyder RT și Spyder RT Limited

Posted by Ionut 19.09.2019 0 Comment(s)

Așa cum ne-a obișnuit, compania BRP (Bombardier Recreational Products) își respectă promisiunea de a livra mereu calitate ținând cont de feedback-ul primit de la cumpătătorii din întreaga lume. Astfel, cele mai proaspete știri vizează modelele Spyder RT care primesc un design regândit, menit să se adreseze nevoilor atât noilor cât și vechilor posesori.

 

 

Ținta principală pe care constructorii de la Can-Am s-au axat este confortul sporit la drumurile lungi, făcând călătoriile mult mai relaxante și posibilitatea de a adauga mai multe opțiuni de accesorizare, potrivite pentru a îndeplini toate așteptările proprietarilor de Spyder.

 

Cele mai semnificative modificări se pot observa la caroseria și scaunul reproiectate, precum și interfața rider-vehicul upgradată. Noua șa încălzită cu suport lombar, parbrizul reglabil electric și suporturile mărite pentru picioare sunt combinația perfectă la drum lung.

 

Spyder RT și RT Limited sunt echipate cu suporturi extinse de 23” pentru picioare

 

La spațiul total de stocare (177 litri) se adaugă componentele modulare LinQ care permit călătoria fie cu portbagaj, fie cu îndepărtarea acestuia și instalarea unui cooler, genți sport sau orice alt accesoriu LinQ compatibil.

 

Sistemul LinQ permite instalarea și dezinstalarea rapidă a accesoriilor

 

Spyder RT și RT Limited sunt echipate cu sistem audio premium BRP cu șase boxe, radio, USB, Bluetooth și Ride Connect. Modelele sunt propulsate în continuare de fiabila motorizare Rotax cu trei cilindri în linie care dezvoltă 115 cai putere și care vine la pachet cu sisteme multiple de control și siguranță: ABS, servodirecție, asistență la pornirea în rampă (Hill Hold Control), sistem de control al stabilității (SCS) și al tracțiunii (TCS), sistem antifurt codat digital DESS.

 

 

Spyder RT și Spyder RT Limited 2020 au ecran color LCD de 7,8” cu BRP Connect, keypad pentru comenzi audio și compartiment mănuși cu USB integrat

 

Farurile cu iluminare LED oferă vizibilitate precisă

 

„Noul Can-Am Spyder RT reflectă ceea ce am învățat de la cumpărători în ultimii 10 ani de când am dezvăluit prima gamă touring”, a declarat Josée Perreault, vicepreședinte senior Can-Am On-Road. „Pilotii Spyder RT au explorat milioane de kilometri de drum și am reimaginat vehiculul ideal de călătorie bazat pe feedback-ul lor. Acesta este rezultatul și reprezintă experiența supremă de riding”.

 

 

 

 

 

 

 

Etichete: Can-Am Spyder

Leave a Comment