Mansory Xerocole, side by side-ul tunat de 225 cai putere bazat pe Can-Am Maverick X3

Posted by Ionut 16.03.2020 0 Comment(s)

Mansory, compania cunoscută mai ales pentru modificarea automobilelor de lux, a dezvăluit cea mai recentă creație, bazată de data aceasta pe vârful de lance al gamei offroad side by side de la Can-Am: Maverick X3.

 

Dacă esti fericitul posesor al unei astfel de mașinării te poți duce la cei de la Mansory și să le ceri un custom radical, iar aceștia o vor face bucuroși pentru tine. Însă rezultatul final nu se va mai numi Maverick, ci Xerocole. Mansory Xerocole.

 

 

Modelul dispune de panouri laterale, plafon și componente din fibră carbon, lumini LED, schemă de vopsea Orange Desert Sunset, suspensii Mansory, interior complet din piele și scaune sport Alcantara. Iar dacă cei 195 de cai putere nu te satisfac (Maverick X3 fiind cel mai puternic side by side din industrie), Mansory Xerocole beneficiază de un tuning al motorului Rotax Ace 900 în trei cilindri supraalimentat care îi aduce 30 de cai putere în plus.

 

Mansory Xerocole trebuia să își facă debutul oficial la Geneva Motor Show – care a fost anulat, mai multe detalii urmând să fie comunicate în săptămânile urmatoare.

 

 

 

 

Etichete: Can-Am

Leave a Comment