Motocicletă cumpărată de pe Amazon torturată cu cruzime

Posted by Ionut 19.03.2020 0 Comment(s)

Pe 28 februarie 2020, vloggerii americani de la Bikes and Beards au împărtășit pe youtube experiența lor cu o motocicletă chinezească cumpărată la prețul de 2495 dolari de pe Amazon.com. 

 

Au documentat totul, de la livrare, până la montare și prima tură. Lucrurile păreau promițătoare având în vedere prețul atrăgător, însă băieții voiau să se convingă dacă este într-adevăr bună de ceva. Așadar, echipa a decis să o supună pe KPR Lifan 200 la un maraton de 72 de ore de teste hardcore.

 

 

Obiectivul nu a fost doar de a pune motocicleta la cazne, ci și de a o lăsa să funcționeze timp de trei zile, inclusiv peste noapte.

 

I-au turat la maximum motorul timp de o oră, au expus-o la o aerotermă cu aer cald pentru a reproduce condițiile extreme din deșert, au tractat o camionetă de trei tone ca să-i testeze ambreiajul, au parcurs un traseu offroad accidentat, ba chiar au executat câteva sărituri.

 

Concluzia?

 

Achiziția unei motociclete de pe Amazon s-ar putea să nu fie o idee rea. Micuța KPR a supraviețuit cu eroism testului, iar băieții de la Bikes and Beards au recunoscut că au fost surprinși plăcut de către aceasta.

 

Leave a Comment