Noutăți atv Can-Am Outlander 2020

Posted by Ionut 05.10.2019 0 Comment(s)

Can-Am Outlander, numit ”ATV-ul Anului” de către prestigiosul site de profil atv.com, a fost reproiectat semnificativ anul trecut când a primit o serie de upgrade-uri în ceea ce privește performanța, stilul și manevrabilitatea. De asemenea, pentru anul 2020, Can-Am a mai venit cu câteva îmbunătățiri cheie și a reîmprospătat lineup-ul atv cu scheme grafice noi.

 

Sistemul inteligent de control al accelerației (iTC) cu cele trei moduri selectabile pilotaj - care asigură siguranță imbatabilă pe teren imprevizibil - este acum oferit standard la toate atv-urile Outlander și Renegade cu motorizare Rotax 1000R, precum și Rotax 850 V-Twin.

 

Noile carene și panouri decorative îmbunătățesc fluxul de aer și împing caldura motorului în spatele vehiculului, făcând astfel călătoria mai rece și confortabilă.

 

Împrumutate de la ATV-urile Outlander de înaltă performanță, popularele amortizoare FOX 1.5 Podium QS3 sunt acum incluse în pachetul Outlander MAX Limited. Inginerii Can-Am au dezvoltat o calibrare a amortizoarelor dedicată pentru a oferi confort maxim atât șoferului, cât și pasagerului. Acest atv premium de două locuri este echipat cu anvelopele de 27” care fac față oricăror provocări - Maxxis Bighorn 2.0.

 

Outlander XT-P, Outlander X xc, Outlander X mr 850, X mr 1000R și Outlander Limited beneficiază de un nou display digital de 7.6” pentru o mai bună vizibilitate și funcționalitate.

 

Noile culori pentru lineup-ul ATV CAN-AM 2020:

  • Granite Gray, Black & Manta Green: Outlander X mr
  • Iron Gray & Octane Blue: Outlander XT
  • Black & Platinum Silver: Outlander X mr 1000R, Renegade X mr 1000R
  • Black, Hyper Silver & Can-Am Red: Outlander X xc
  • Black & Can-Am Red: Renegade X xc
  • Iron Gray & Manta Green: Renegade X mr 1000R
  • Can-Am Red & Black: DS 250

Consultă oferta noastră de modele atv Can-Am accesând linkul aici:

 

 

 

 

 

Etichete: atv Can-Am

Leave a Comment