A fost furată motocicleta Ducati de record mondial

Posted by Ionut 21.08.2019 0 Comment(s)

Henry Crew, cea mai tânără persoană care a făcut înconjurul lumii solo pe motocicletă, a anunțat recent că i-a fost furat tocmai credinciosul partener de drum – un Ducati Scrambler Desert Sled.

 

 

Într-o postare pe facebook, Crew scria: "Hei prieteni! Aseară (în noaptea din 19 spre 20 august) motocicleta a fost furată de la casa părinților mei din Petersfield, Hampshire. Dacă puteți fi atenți după un Ducati care pare să fi făcut vreo 96 000 km într-un an, cu zgârieturi, multe stickere pe el și toba crăpată, v-as rămâne recunoscător pentru ajutor. Este unic și are valoare sentimentală pentru mine!”

 

 

Călătoria lui Crew a început din Londra, străbătând toată Europa, trecând prin Rusia până în Thailanda și Australia. Apoi a zburat către America de Sud unde a parcurs coasta de vest a Americii, ca în cele din urmă să se întoarcă cu avionul în Londra.

 

Pe parcursul traseului, Crew a întâmpinat multe provocări și a fost nevoit să treaca prin situații care i-au pus viața în pericol. A dormit într-o închisoare din Pakistan și era cât pe ce să orbească în Himalaya. ”Cea mai lungă și dură zi a fost când am mers șaisprezece ore cu motocicleta în India de Nord, acoperind 258 de kilometri. A fost extenuant.”

 

 

 

Călătoria tânărului de 24 de ani a fost sponsorizată de fundația Movember care se ocupă cu strângerea de fonduri pentru conștientizarea problemelor mintale ale bărbaților, tulburare cu care se confruntă și Crew.

 

Chiar și așa, asta nu l-a împiedicat să înregistreze un record mondial.

 

Leave a Comment