Cum va arăta Ducati Desmosedici GP19 MotoGP 2019

Posted by Ionut 19.01.2019 0 Comment(s)

Ducati a dezvăluit prototipul cu care vor concura în MotoGP 2019 în cadrul unui eveniment transmis live care a avut loc în orașul elevețian Neuchâtel. Cei care l-au prezentat au fost piloții Andrea Dovizioso și Danilo Petrucci, CEO-ul Ducati Claudio Domenicali, precum și membri ai staffului.

 

 

Prototipul are sigla noului sponsor - Mission Winnow, o companie afiliată Philip Morris International, care printre alte lucruri se ocupă cu dezvoltarea unor alternative mai puțin nocive la țigările obișnuite.

 

 

GP19 arată asemănător cu predecesorul lui, Desmosedici GP18. Se poate observa totuși o deosebire la admisia de aer uriașă din partea frontală a carenajului care are mai multe muchii rotunjite, în special în partea inferioară, lucru care ar contribui la menținerea mai eficientă a unui flux continuu de aer de admisie.

 

 

GP19 dispune de un motor V-4 de 1000 cc despre care se spune că dezvoltă peste 250 cai putere și o viteză maximă de aproximativ 350 km/h. În ceea ce privește greutatea, cântărește 156,9 kg la gol.

 

Ducati Desmosedici GP19 își va face debutul în prima săptămână a lunii februarie la testele oficiale de la circuitul Sepang din Malaezia.

 

 

 

 

 

Leave a Comment