Lucrează Honda la un café racer modern de 1000 cc?

Posted by Ionut 19.02.2019 0 Comment(s)

Potrivit revistei japoneze Young Machine producătorul Honda lucrează la un cafe racer twin.

 

Cei de la Young Machine merg mai departe și au creat o simulare digitală a motocicletei folosind informațiile pe care le-au obținut de la sursele lor din cadrul companiei Honda. Dacă într-adevăr zvonurile sunt adevărate, Honda va aduce în sfârșit la realitate designul futurist CB4 Interceptor pe care l-a prezentat în 2017.

 

Motorul folosit se prespune a fi cel în doi cilindri de pe noua Africa Twin, așadar ar avea o cilindree de 1.080 cc și poate livra în jur de 100 CP. Cât despre transmisie, Honda ar lăsa opțiunea de a alege între manuală și automată DCT (Dual Clutch Transmission).

 

Motocicleta prezentată de Young Machine este echipată cu componente premium cum ar fi suspensii Öhlins și etriere monobloc Brembo, însă așa cum ne-a obișnuit Honda, probabil va exista o versiune standard mai accesibilă ca și preț.

 

Cum motocicletele moderne café-racer sunt pe val în industrie și au o căutare tot mai mare, are sens ca Honda să facă această mișcare și să alăture modelelor retro Super Cub și Monkey un café racer de categoria 1000 cc.

 

Etichete: Honda cafe racer

Leave a Comment