Mai puternic ca oricând: Can-Am lansează noul Maverick X3 X RC Turbo RR 2020

Posted by Ionut 13.07.2019 0 Comment(s)

Pentru pasionații de powersports, cu cât ”jucăria” are mai mulți cai putere, cu atât mai bine! Iar când ”jucăria” dispune și de tehnică de ultimă generație care vine să încununeze acea putere covârșitoare, ei bine, se obține rețeta perfectă pentru distracție nelimitată.

 

Can-Am nu se dezice de la promisiunea de a livra în permanență inovație, astfel că pentru 2020 compania a anunțat lansarea noului model, o bestie offroad capabilă de 195 cai putere și cuplu de 183 Nm, devenind în acest fel cel mai puternic side by side pe segmentul său. Pentru a atinge această performanță, inginerii Can-Am au adăugat un turbocompresor și intercooler mai mari, un airbox cu un flux crescut de aer și o cutie CVT recalibrată, mai fiabilă care prelungește viața curelei.

 

2020 Can-Am Maverick X3 X RC TurboRR in Carbon Black/Orange Crush

 

 

Toate versiunile RR primesc de asemenea un display digital premium cu dimensiuni generoase de 7.6” echipat cu un keypad ușor manevrabil.

 

 

Niciun obstacol din teren nu este de neînvins pentru Maverick X3 X RS Turbo RR mulțumită suspensiilior Fox 3.0 Podium RC2 complet reglabile cu o cursă de 559 mm față, respectiv 610 mm spate, precum și gărzii la sol de 406 mm.

 

 

Iar dacă lucrurile devin ”sălbatice”, ai în ajutor un troliu puternic de capacitate 2041 kg cu cablu sintetic care te scoate din cele mai provocatoare situații.

 

Leave a Comment