Can-Am își consolidează supremația în industria powersports prin anunțarea noului Can-Am Maverick X3 X rs Turbo RR 2021 dotat cu tehnologia Smart-Shox.


 


Dezvoltată în colaborare cu FOX, este prima suspensie din industrie complet ajustabilă automat, oferind control și confort deplin indiferent de condițiile din teren. Reglarea amortizoarelor nu mai este necesară, tot ce trebuie să facă pilotul este să apese un buton.


 


Smart-Shox este singurul sistem de pe piață care acționează atât asupra compresiei, cât și a extensiei prin intermediul celor nouă senzori care adună date în timp real. Are cea mai mare viteză de reacție, şaptesprezece milisecunde, putandu-se opta între trei moduri de pilotaj: Comfort, Sport sau Sport+.
”Nu contează dacă ești pilot profesionist sau pur și simplu un pasionat off road, această tehnologie inovatoare îmbunătățește experiența în ambele cazuri” – a declarat Casey Currie, câștigătorul Raliului Dakar 2020. ”Smart-Shox este una dintre acele invenții care schimbă regulile jocului și îmi aduce un zâmbet fiind sigur că voi avea un avantaj competitiv. Dotat cu Smart-Shox, Maverick X3 ”simte terenul” într-un mod pe care nu l-am experimentat niciodată și mă face să aștept cu nerăbdare începutul curselor.”