Menu
Coșul tău

SNOWMOBILE

SNOWMOBILE

Snowmobilul este vehiculul motorizat echipat cu șenilă în spate și skiuri în partea frontală destinat explorărilor outdoor în condiții de zăpadă. Îndeplinesc cu succes diverse aplicații utilitare, însă și latura recreațională este una foarte dezvoltată fiind în ultimul timp alegerea preferată a tot mai multor pasionați de sporturi de iarnă.

Pot fi concepute special pentru escaladarea versanților montani sau pentru drumurile forestiere și în câmp deschis - cu unul, două sau trei locuri și dotate cu o multitudine de accesorii menite să ofere o experiență de pilotare confortabilă.

Evo Moto este dealer oficial al companiilor cu reputatie de lideri in domeniu cum ar fi Bombardier Ski-Doo, Lynx, Arctic Cat, Polaris și avem la dispoziție modele de snowmobile din ambele game: utilitară și recreațională, cu capacitate cilindrică între 544 cc și 1170 cc, la cele mai bune oferte de preț de pe piață.

Dacă ești curios să afli mai multe detalii despre gama noastră de snowmobile, contactează-ne cu încredere și îți vom răspunde cu plăcere la orice nelămuriri ai avea.

 

Brand: Lynx BRP
MOTOR 900 ACE Turbo, 150 CP, 3 cilindri, 4 timpi D.O.H.CCapacitate cilindrică 899.0 cc Turație maximă motor 7.750 RPM Alimentare combustibil EFI Cutie de viteze automatăAlezaj x Cursă - 74 / 69.7 mmRăcire-  Pe lichid Capacitate rezervor de combustibil 42 L SUSPENSII  Suspensie ..
16.838,50€
Fără TVA:14.150,00€
Afişare 1 - 12 din 65 (6 pagini)